Partner worden

Biedt jouw een organisatie hulp bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede? Sluit je aan bij het Netwerk tegen Armoede! Dan zorgen wij dat je wordt vermeld op deze website.

Met het invullen van dit formulier geef je toestemming om de gegevens en het aanbod van jouw organisatie op de site te plaatsen. Je onderschrijft ermee de missie en het gezamenlijke doel van het Netwerk tegen Armoede; jouw organisatie draagt hier actief aan bij door kennis en aanbod te delen.

Er zijn zeven categorieën waarin hulp wordt aangeboden. Mocht jouw organisatie op meerdere terreinen actief zijn, dan vragen we je voor iedere categorie een formulier in te vullen. Bied je bijvoorbeeld hulp op het gebied van ‘eten en drinken’ en ‘kleding’, dan vul je twee formulieren in: één voor ‘eten en drinken’ en één voor ‘kleding’. Op die manier krijgt de hulpvrager straks precies de juiste informatie.

We vragen je ook je eigen contactgegevens in te vullen; deze publiceren we uiteraard niet op de website.

Jouw contactgegevens (niet voor publicatie).

Voor publicatie op onze website.

Informatie per categorie
(Indien jouw organisatie in meerdere categorieën actief is, kun je hiervoor aparte formulieren invullen – dit kun je onderaan deze pagina aangeven.)

Bezoek- en contactgegevens voor cliënten
Als een hulpvrager inwoner niet bij je langs kan komen of geen contact kan opnemen, kun je deze velden leeglaten.