Stichting Werkcarrousel

De Werkcarrousel is een leerwerkcentrum. Met kleinschalige leer- en werktrajecten leer je er werken, in een omgeving waarin jij je thuis voelt.
Doelgroep:
Je bent minstens 16 jaar en je bent op zoek naar een zinvolle invulling van je dag. Je wilt ritme en regelmaat opbouwen. En je wilt weer durven te geloven in je eigen mogelijkheden. Je kunt ons zien als een plek voor dagbesteding, stage of werkervaring waar je je talenten kan ontwikkelen om je doelen te bereiken.

Wij bieden hulp op het gebied van:

 • Advies & informatie

  De Werkcarrousel helpt je bij het aanbrengen van structuur en het voeren van je eigen regie. Samen maak je afspraken over je doelstellingen in een leerwerktraject en het volgen van een dag(deel)programma.

  Een professionele coach helpt je bij het plannen en het uitvoeren van je taken. Periodieke gesprekken, rapportages en een competentiekaart maken duidelijk waar je staat in je ontwikkeling. De Werkcarrousel zorgt voor de juiste afstemming met de betrokken partijen.

  Zo stimuleert de Werkcarrousel je en helpt het je, met individueel maatwerk, op weg naar meer zelfstandigheid en mogelijk (vrijwilligers)werk.
  Voor vragen en informatie
  Contactpersoon:
  Telefoon: 0736231082
  Bezoekadres
  De Grote Beer 37
  5215 MR
  's-Hertogenbosch