Stichting Kleding- en Speelgoedbank ’s Hertogenbosch e.o.

De Bossche Kleding- en Speelgoedbank is een vrijwilligersinitiatief voor mensen die het (even) niet breed hebben. Als je een beroep moet doen op instanties als de Voedselbank heb je vaak ook geen geld voor kleding, terwijl dit net als voedsel een basisbehoefte is.
Doelgroep:
Iedereen die op of onder de armoedegrens leeft

Wij bieden hulp op het gebied van:

De Bossche Kleding- en Speelgoedbank biedt gratis tweedehands kleding, schoenen en speelgoed. Daarnaast kun je er een door hen samengesteld pakket krijgen met nieuw ondergoed en huishoudtextiel.

Via diverse doorverwijzende instanties mag je een afspraak bij de kledingbank inplannen en een gratis basisgarderobe uitzoeken in onze thuisbasis tweedehands kledingwinkel IngeDinge op de Kruiskamp in ‘s-Hertogenbosch. Ook kan je voor de kinderen gratis speelgoed verkrijgen bij onze Speelgoedbank.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon: Ruud van der Doelen
Telefoon:
Bezoekadres
Kooikersweg 549
5224 AT
's-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.