PowerUp 073

Iedereen heeft unieke talenten, vaardigheden en dromen. PowerUp073 wil dat jij als Bossche jongere positief-actief mee kan doen. Bij Powerup073 organiseren jongerenwerkers en sportwerkers samen activiteiten voor jongeren in de Bossche wijken. Deelname aan deze activiteiten is bijna altijd gratis. Volg ons op Instagram voor de activiteiten die binnenkort plaatsvinden.

Wij bieden hulp op het gebied van:

Meedoen kan op allerlei manieren. Denk aan mee bedenken van oplossingen voor maatschappelijke problemen, meebeslissen over waar een pot met geld naartoe gaat, meehelpen opzetten van activiteiten voor mensen in jóúw wijk. Of gewoon lekker deelnemen aan een sporttoernooi of ladies night met je vrienden; puur voor de ontspanning en gezelligheid.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Ook als je vragen hebt over geld, uitkering, schulden, etc. kun je bij ons terecht!
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.