Humanitas

Humanitas is er voor mensen die, met de hulp van een geschoolde vrijwilliger, op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Onze hulp is gratis en we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.
Doelgroep:
Volwassenen

Wij bieden hulp op het gebied van:

Met de Thuisadministratie helpen we mensen die moeite hebben om hun administratie te organiseren. Deelnemers worden thuis door een vrijwilliger geadviseerd hoe ze de administratie weer op orde te brengen en te houden.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0651248031
Grip op je geld krijgen? De vrijwilliger van Get a Grip kan je leren hoe je goed met je geld om kan gaan, zodat je weet wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat.

Ook helpen ze je overzicht te krijgen over je administratie, zoals het ordenen van je overeenkomsten en contracten met instanties of bedrijven. Samen zoeken jullie naar een oplossing als je geldzaken uit de hand dreigen te lopen. Het doel van de hulp is ervoor te zorgen dat jij je geldzaken weer helemaal op orde krijgt en er zelf mee verder kunt.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0651248031

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.