Humanitas

Humanitas is er voor mensen die, met de hulp van een geschoolde vrijwilliger, op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Onze hulp is gratis en we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.
Op het gebied van financiën wordt er hulp geboden door de Thuisadministratie (volwassen) en Get a Grip (jongeren tot 25 jaar).
Doelgroep:
Volwassenen en jongeren

Wij bieden hulp op het gebied van:

 • Financiën

  De vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie bieden praktische hulp bij jou thuis. Ze helpen je met het ordenen van de financiële administratie. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er opnieuw een goede balans komt tussen de inkomsten en uitgaven en brengen eventuele schulden in kaart. Een vrijwilliger helpt je mee om alles zelf te regelen en de regie weer terug in handen te geven.
  Voor vragen en informatie
  Contactpersoon: Anke Smolders
  Telefoon: 0651248031
 • Financiën

  Grip op je geld krijgen? Een vrijwilliger van Get a Grip biedt een luisterend oor en kan je leren hoe je goed met je geld kan omgaan, zodat je weet wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat.

  Ook helpen ze je overzicht te krijgen over je administratie, zoals het ordenen van je overeenkomsten en contacten met instanties of bedrijven. Samen zoeken jullie naar een oplossing als je geldzaken uit de hand dreigen te lopen. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij je geldzaken weer helemaal op orde krijgt en er zelf mee verder kunt.
  Voor vragen en informatie
  Contactpersoon: Anke Smolders
  Telefoon: 0651248031