// Hide dashboard update notifications for all users function kinsta_hide_update_nag() { remove_action( 'admin_notices', 'update_nag', 3 ); } add_action('admin_menu','kinsta_hide_update_nag');

Farent Mantelzorg

Mantelzorg Farent is er voor mantelzorgers van alle leeftijden, maar óók voor beroepskrachten en vrijwilligers die in hun werk mantelzorgers tegenkomen. Je kunt bij Mantelzorg Farent terecht voor informatie en persoonlijk advies, lezingen, groepswerk en praktische diensten. Jaarlijks besteden wij aandacht aan de Dag van de Mantelzorg en de mantelzorgwaardering.
Doelgroep:
Mantelzorgers

Wij bieden hulp op het gebied van:

Mantelzorgers zorgen lange tijd voor een naaste met een ziekte, psychische aandoening of handicap. Dat kan familie zijn, zoals een ouder, partner, kind, broer of zus. Maar ook een vriend of buurvrouw. Mantelzorg is van alle leeftijden.

De consulenten van Mantelzorg Farent maken deel uit van het Buurtteam in jouw wijk. Ze helpen je graag op weg met al je vragen. Samen bespreek je jouw mantelzorgsituatie en/of overbelasting en bekijk samen welke hulp of ondersteuning passend is. Soms zijn een ‘luisterend oor’ en tips voldoende of worden er vrijwilligers of organisaties voor praktische ondersteuning ingeschakeld.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon: Akkie de Rouw
Telefoon: 0732068800
Bezoekadres
Rogier van der Weijdenstraat 2
5213 CA
's-Hertogenbosch