Stichting De Kruiskamp Ons Buurtje

De Kruiskamp Ons Buurtje is er voor en door Kruiskampers. Wij organiseren allerlei activiteiten waarbij ons doel is om deze gratis of tegen minimale onkosten aan te bieden.

Wij bieden hulp op het gebied van:

Wij organiseren allerlei activiteiten waarbij ons doel is om deze gratis of tegen minimale onkosten aan te bieden. Ook kunnen buurtbewoners alle problemen en hulpvragen met onze vrijwilligers bespreken. Wij zullen dan ons best doen om ze samen op te lossen of aan te kaarten bij de betreffende instanties.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0651116127
Loop je tegen een probleem aan en wil je dat eens met iemand uit je buurt bepreken? Klop dan bij ons aan, wij zullen ons best doen om het samen met jou op te lossen of het aan te kaarten bij de betreffende instantie.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0651116127

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.