Jongerencentrum De Poort

Woon jij in Noord en wil jij ook samen met andere jongeren (tussen 12 en 24 jaar) activiteiten organiseren? Heb je moeite met school en wil je dat gemakkelijk én gratis aanpakken? Kun je een luisterend oor gebruiken omdat je... vul zelf maar in? Zoek jij nog een leuke maatschappelijke stageplek? Of willen je buren en/of ouders het oefenen van je band even niet meer horen? Loop eens binnen bij Jongerencentrum De Poort.

Wij bieden hulp op het gebied van:

Elke maandag, dinsdag en woensdag is er van 19.30u tot 22.30u open inloop bij De Poort. Dit betekent dat je binnen kunt lopen om met je vrienden te hangen, kletsen, darten, biljarten, gamen, tv kijken of om juist nieuwe vrienden te maken. Bij elke inloopavond is er een jongerenwerker aanwezig. Bij hem of haar kun je uiteraard terecht als je met een probleem of vraag zit of als je bijvoorbeeld een leuk idee hebt voor een evenement.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0736449305
Website: jc-de-poort.nl
Bezoekadres
Geerke 8
5235 HH
's-Hertogenbosch
Dat kan elke dinsdag en woensdag. Van 19.00 tot 22.30 is er een open inloop. Dit betekent dat je binnen kunt lopen om met je vrienden te chillen, kletsen, darten, biljarten, gamen, tv kijken en meer. Natuurlijk kun je er ook terecht voor vragen of als je een leuk idee hebt voor een evenement. Of kom sporten op woensdagavond.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0736449305
Website: jc-de-poort.nl
Bezoekadres
Geerke 8
5235 HH
's-Hertogenbosch
Tijdens de openingstijden van De Poort is het mogelijk huiswerk temaken in de studieruimte en biedt De Poort ook gratis huiswerkbegeleiding aan. De huiswerkbegeleiding van De Poort wordt op dit moment aangeboden op maandag, woensdag en donderdag van 16.00u tot 18.00u.

Medewerkers van De Poort begeleiden jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar op deze momenten bij het maken van huiswerk en het leren voor toetsen of examens door ze bijvoorbeeld te overhoren. Denk ook aan het ontdekken van je kwaliteiten en valkuilen, onderzoek naar waar je interesses liggen, leren leren en het maken van een planning. De begeleiders hebben allen hun expertises, maar hebben ook niet alle wijsheid in pacht. Echter als ze iets niet weten, gaan ze het samen met jou uitzoeken. Twee weten altijd meer dan één!

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je voor huiswerkbegeleiding bij De Poort aanmelden via het onderstaande formulier. Er zal dan contact met je worden opgenomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de locatie.

Je bent ook van harte welkom om een keer te komen kijken bij De Poort.
Voor een afspraak of voor meer informatie voor de huiswerkbegeleiding bij De Poort kun je ook direct contact opnemen met Latifa via latifa@jc-de-poort.nl of 06-38387792.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0736449305
Website: jc-de-poort.nl
Bezoekadres
Geerke 8
5235 HH
's-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.