// Hide dashboard update notifications for all users function kinsta_hide_update_nag() { remove_action( 'admin_notices', 'update_nag', 3 ); } add_action('admin_menu','kinsta_hide_update_nag');

Buddyhulp

Als iemand het moeilijk heeft of het alleen niet redt, kan de hulp van een ander het verschil maken. Stichting Buddyhulp helpt dan: wij koppelen betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen die dat even nodig hebben. Mensen die ernstig ziek zijn bijvoorbeeld, (eenzame) ouderen. Maar ook mensen die, om wat voor reden dan ook, een tijdje buiten de samenleving kwamen te staan.
Doelgroep:
Mensen die het alleen even niet redden en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om verder te komen. Denk aan eenzame ouderen, zieken, maar ook ex-psychiatrische patiënten.

Wij bieden hulp op het gebied van:

Een buddy helpt je een jaar lang. Een buddy biedt een luisterend oor, staat open voor een goed gesprek. Hij of zij biedt je emotionele steun. Door te praten, van gedachten te wisselen, je bij te staan en te begeleiden in je proces. Begrip en geduld zijn de kernwoorden.

Een buddy gaat ook met je op pad, als je dat wilt. Een keer naar het ziekenhuis, maar ook naar het museum, of een terras. Of zomaar een stuk wandelen, even boodschappen doen, gezellig samen een film kijken. Een buddy helpt je op een manier die bij jou past. Dat gebeurt allemaal vrijwillig, een jaar lang. Maar niet vrijblijvend: Samen bepaal je wat je wil bereiken. Een concreet doel, zodat je na dat jaar zelfstandig sterker en beter weer verder kunt.
Voor vragen en informatie
Contactpersoon:
Telefoon: 0627068744
Website: www.buddyhulp.nl