Op welk gebied zoek je hulp?

Maak hier je keuze
Soms zit het zo tegen in je leven, dat je er zelf niet meer uitkomt. Omdat je bijvoorbeeld je baan bent kwijtgeraakt, grote schulden hebt, gaat scheiden of omdat het niet goed gaat met je onderneming. Gelukkig zijn er dan tal van organisaties die je kunnen helpen. ’s-Hertogenbosch Tegen Armoede (STA) heeft ze hier voor je verzameld, zodat je snel de juiste hulp vindt.
Maak hier je keuze

Jan, alleenstaande man

“Ik had nog nooit hulp gezocht, maar zei nu tegen mezelf: Jan, zo gaat het niet langer.”

Nadat zijn vriendin aan een hersentumor was geopereerd, raakt Jan (53) in de problemen. Hun relatie ging wankelen en Jan viel terug in zijn ‘oude hobby’: geld verbrassen. “Op zulke momenten kan alles en iedereen me gestolen worden, dan vlucht ik in m’n bubbel.”

Toen Jan vervolgens een conflict met zijn buren kreeg, besefte hij dat er iets moest veranderen. “Ik had nog nooit hulp gezocht, maar zei nu tegen mezelf: Jan, zo gaat het niet langer.”

Onze vrienden

’s-Hertogenbosch tegen Armoede is de website van Stichting Netwerk tegen Armoede. In dit netwerk komen alle Bossche organisaties samen die inwoners helpen bij het verlichten, voorkomen en bestrijden van armoede. Op deze website vind je ze allemaal, met een korte beschrijving en een link naar hun websites.

Stichting Netwerk tegen Armoede biedt dus zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar helpt je bij het vinden van de juiste organisatie.